12. augustil toimus tänavakorvpallisarja Paide Suvi 2017 neljas etapp Aravetel. Kohale oli tulnud 4 meeste võistkonda 15 võistlejaga ja 18 noortesarjade mängijat.

ÜLDTABEL: http://kk7.ee/docs/KK7_PaideSuvi2017_punktitabel.htm

Mehed arvestuses oli kohal 4 meeskonda, kes mängisid alagrupis ühe ringi läbi ja jätkasid kohamängudega. Alagrupis võitis kõik mängud ARAVETE, kuid finaalis pidid tunnistama võistkonna MOTT ühepunktilist paremust. MOTT oli alagrupis viimase sekundiga kaotanud ka võistkonnale UHTI ICE, kuid poolfinaalis saadi neist kindlalt jagu. Kolmanda koha mängus alistas MURU 1 punktiga UHTI ICE tiimi.

I koht – MOTT (Karel Lieberg, Vaigo Mikson, Jorma Uusmaa, Juhan Sampka)
II koht – ARAVETE (Taavi Leinart, Meelis Matkamäe, Kevin Puntso, Roland Prii)
III koht – MURU (Martin Kivimäe, Martin Rikk, Christer Põder)
IV koht – UHTI ICE (Olari Oidjärv, Veiko Korela, Heivo Kikkatalo, Kristjan Kuldmäe)

Poisid U13 vanuseklassis oli kohal 2 võistkonda, kes mängisid kaks mängu ja mõlemad võitis ning koos sellega ka etapi THUG LIFE 2k17.

I koht – THUG LIFE 2k17 (Cevin Liivat, Gregori Sild, Tommy Tristan Jakobson)
II koht – MAADEAVASTAJAD (Marthen Neeme Pahk,  Hanno Martti Talts)

Poisid U13 vanuseklassis oli kohal 2 võistkonda, kes mängisid kaks mängu ja mõlemad võitis ning koos sellega ka etapi THUG LIFE 2k17.

Poisid U11 vanuseklassis oli kohal 5 mängijat, kes pidasid omavahel erinevate paaridega 2 vs 2 turniiri, nii et kõik said korra üksteisega ühes võistkonnas olla. 5 võitu kogus ja etapi võitis Tauri Metsis, veel osalesid Gulliver Oselin, Herman Haamer, Raidon Sagor, Robin Randrüüt.

Poisid U9 vanuseklassis oli kohal kaks võistkonda – VÄNDRA KARUD (Jaagup Pärn, Marten Kitsing, Carel Soosaar, Richard-Mathias Varrak) ja PAIDE KK7 (Oliver Sild, Karl Gustav Savi ja Kristjan-Erik Selter, kellele oli abis Aravetel vanaisa külastanud Rasmus Pallum). Omavahel mängiti seeria kahe võiduni, kus esimese mängu võitis KK7 3:2, teine mäng lõppes 3:3 – võitja otsustanud vabavisetel olid edukamad KARUD. Kolmanda mängu võitsid VÄNDRA KARUD 4:2 ja koos sellega ka etapi. Lisaks mängiti veel lühikese mänguajaga 2 vs 2 turniir, et rohkem mängukogemust saada.

Järgmine ja ühtlasi hooaja viimane etapp toimub 3. Septembril kell 11:00 Paide Lai tänava korvpalliväljakutel.

JUHEND ja REEGLID: http://kk7.ee/docs/KK7_PaideSuvi2017_Juhend-Reeglid.pdf