Korvpalliklubi Seitse lõpetas 31.mail oma teise lasteaia hooaja, kus sel aastal toimusid treeningud PAIde lasteaias. Hooaja jooksul osales treeningutel 15 last, kellest lõputreeningule jõudsid kuus. Mängiti mõned lõbusad mängud, söödi kringlit ja külla oli tulnud Kossujänes, kellele lapsed näitasid oma kiirust ja osavust.

Pallimänguringi juhendaja Viljar Pennert: Kui eelmisel aastal Sookure lasteaias oli treeningutel kohati 15 energilist poissi ja palju energiat läks distsipliini hoidmisele ja ma nimetaksin seda “ellujäämise aastaks”, siis sel aastal oli PAIde lasteaia treeningutel keskmiselt 6-10 last – lapsed olid erinevas vanuses, rohkem oli tüdrukuid ja õhkkond tervikuna rahulikum – siis seda ma nimetaksin “õppimise aastaks”. Kui treenerina alustades oli mul üsna kindel nägemus, mis lastele võiks meeldida ja mida nad peaksid õppima, siis aja jooksul lastega suheldes ja neid tähelepanelikult jälgides olen saanud palju ideesid uuteks sportlikeks mängudeks ja lasteaialastelt õpitut olen kasutanud ka vanemate rühmade treeningutel. Lühidalt öeldes on treeneril protsessist oma nägemus ja lastel omad soovid ning nende vahel tuleb leida tasakaal, et kõik oleksid õnnelikud. Sügisel loodame projektiga kindlasti jätkata.”