29. mail lõpetas Paide Korvpalliklubi Seitse korvpallihooaja rattamatkaga Võõbu külla.

Rattamatkast võtsid osa meie tublid noored korvpallurid koos pereliikmete ja sõpradega. Kokku asus väntama 54 inimest, kellest keegi väsimuse tõttu sõitu pooleli ei jätnud, kuid kolm ratast loobusid tehnilise rikke tõttu. Eriti tublid olid väikesed tüdrukud Martha Sofie ja Mirtel, kes pidasid 21 kilomeetrit vapralt vastu ja pika päeva lõpus suutis Mirtel veel väga vapralt ka rattal tagasi Paide sõita. Tublid olid loomulikult ka kõik teised matkalised 🙂

Matka alustati Paide Lai tänava korvpalliväljakutelt ning marsruut kulges läbi Viraksaare küla ja kruusaste metsateede Võõbu külla, kus avati pidulikult KK7 lipu heiskamisega hooaja lõpuüritus. Moodustati võistkonnad ning üheskoos mängiti minigolfi ja discgolfi, rammu ja osavust võrreldi sõudeergomeetril ja korvpalli täpsusvisetes. Vahepeal söödi ka kuuma suppi ning maitsvat kringlit. Päeva lõpus autasustati tublisid matkaselle ja trenniskäijaid. Kõige sitkemad alustasid ratta seljas ka koduteed.

Paide Korvpalliklubi Seitse tänab kõiki matkal osalenuid! Sportlikku suve!

Rohkem pilte: http://kk7.ee/pildid/index.php/160529_KK7_Jalgrattamatk